Wednesday, January 04, 2006

keindahan hidup...

assalamualaikum

lagu arab mengasyikkan telinga,
mengundang rasa hiba,
merasa jauhnya dari Tuhan yang Esa,
terasa kerdil diri dengan dosa-noda...

dua tiga hari, empat hari, banyak benda yang sangat menyentuh hati, terasa jauhnya dari ALLAH, betapa pedihnya hati bila something jadi, tapi tak dapat relate dengan agama terchenta ni...

anyway, dah mula tersibukkan diri, dengan kelas, dengan kerja yang tak bertimbun2 sangat, sebab banyak dah settle dua minggu lepas, just nak masukkan paparan dari word ke power point, then, finish, minggu depan present, then, settle....insyaALLAH...

so, this week, ada xplorace, agak menarik, sebab nak kene train diri sendiri...so, setakat ni, alhamdulillah, perancangan, ok...cuma mengharap, moga2 ALLAH akan permudahkan masa nak jalankan nanti...nak kene banyak2 solat hajat nih! hehe...

ngantuk nih, kepala rasa lain macam, bukan tak sihat, but entahlah, tak tahu nak bagitahu macamana, blurr jer rasa....ngantuk jer...kene tidor gak nih! leceh tul! dah tak berapa betul kot...

cukuplah dulu, lalok giler...wassalam


-zakri nan lalok...-

2 comments:

chrisharolds5087 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

lieawulf said...

salam, zakri...followed a link to your blog (blogger n modblog).

nice postings! salam alaikum.