Friday, April 25, 2008

ALHAMDULILLAH - My Master's Thesis

Assalamualaikum,

akhirnya, selepas bertungkus lumus selama 2 tahun setengah, akhirnya ALLAH mengizinkan hambaNYA yang seorang ini untuk grad masternya...

so, this is my thesis journey, before it become the brown one...


First draft, khas buat my supervisor, Dr Naomie, paling banyak pembetulan kene buat...


Second Draft, ada pembetulan lagi sikit2....abstrak pun kene ubah sikit


Third draft, dah malas nak binding, klip je...haha


Final draft, just betulkan format, ikut standard universiti...jangan jeles, ni kene banyak lagi betulkan



Akhirnya, semua kertas2 yang boleh direcycle bertukar kepada thesis ini...sekali lagi

ALHAMDULILLAH....

3 comments:

Ummu Layth said...

alhamdulillah. tahniah kerana dah siap. good timing too..b4 anak lahir =p

zakri said...

tulah pasal. dah bagitahu kat baby, jangan keluar dulu ,keluar minggu depan, dah settle semua...haha..bagus die, dengar cakap abi die...hahah

Zaid said...

congratulations brother, completed at last! ingat sempat lg aku nak kejar :-P okla, kita lumba PhD plak hehe.

miss you guys.