Thursday, July 22, 2010

another stop in our journey...

Assalamu'alaykum,

tadi baca blog Ummu Layth, and she told about layth new toy, "imagination"...teringat pulak kartun Spangebob, haha~

anyway, afifah pun dah pandai ber"imaginasi", konon2 amik gula2 dari pinggan, then put it to her palm, then give it to abi/ummi, seronok je...and after a while, she pretend to pour water into cup of tea, then slurrppp...macam ada je cawan tu...pastu bagi kat abi/umi minum pulak...haha~ omeyyy

anyway, it have been a while...anak dah membesar, macam2 dah dia pandai...

anyway, AQSA SYARIF Johor akan buat pameran di Angsana, every weekend, from this weekend till last weekend of Ramadhan. so, jom join us~ jadi tukang jaga ke..bila lagi kan? jom jom...saturday and sunday..

2 comments:

أم الليث said...

bagus..galakkan lah si afifah main pretend2. tp kene kasi idea la kat dia. dia kene pernah tengok the real thing happen dulu baru boleh dia berlakon.
kalau kasi dia doll kan, gerenti dia akan tiru ummi dia mcm ummi dia jaga amni. cute je!

zakri said...

yes..memang dia ada buat sikit2, pakaikan lampin, but still using the "real" lampin, habis bersepah..haha~

itulah, kena ajar lebih sikit, kasi imaginasi dia berkembang pesat...huh~