Sunday, October 08, 2006

muhasabah diri sendiri...

assalamualaikum,

-----------------

satu hari, tengah melepak2 dengan kawan2, then, sedap mengutuk member...then, tetiba, salah sorang ikhwah berkata:"ha, ungkit lagi" <---dengan suara mengutuk, yeah, because that time, i'm saying to another ikhwah that parking his motor kat depan rumah, and i cant park my car, and terpaksa turn kereta, and park agak salah (sebab melintang jalan), and then, this ikhwah, said to me:"orang lain tak kesah pun dia parking motor macam tu", yeah, because they dont have a car, only a motor, so, boleh menyelit2...

anyway, the main interest here, not that thing, itu perasaan hati je, so, sorang je effect...the main purpose i write this, the attitude of mine, yang suka sangat mengutuk orang, and then, without knowing, right now, there are so many person that terasa dengan diri sendiri...

and then, without i'm noticing it, they also, another person, yang dah terpengaruh with my bad habit, and selalu mengutuk orang gak...so, terasa gak, that is something wrong with me...there is something wrong...

and then, in terfikir, this is the time for me to change...this ramadhan kareem...

to be continued...

-zakri-

No comments: