Thursday, March 09, 2006

petang....

Assalamualaikum

--------------------------
sutera kasih membelai
membalut kelukaan itu
sutera kasih melambai
mengisi kekosongan pangharapan...
--------------------------

petang nan indah, tapi kurang indah pada diri sendiri, sebabnya? sebab hari ni hampeh giler...teruk betul...dahlah takde class..pastu berpoya2...rileks je, tak pergi keje... hampeh ayam...

alamak, tak sempat, nak kene g taman u, beli dvd, then nak g class jam 5-7pm...haha...giler arr...pastu? pastu g sekolah, 30 minit, ada usrah kat sekolah, seronok, sebab adik2 nak cuti minggu depan, malam ni kene bagi amanat sikit, at least, pada yang duduk asrama, seronok sangat...nanti cuti tak main2 je...hehe..

okeh, till next time, ada benda nak tulis, sekali tak sempat lah pulak...

-zakri yang kuat tido...-
-indahnya iman dan islam...-

No comments: