Friday, November 25, 2005

Pagi Jumaat yang INDAH...

Assalamualaikum,

Hari Jumaat, seronok sangat, dapat solat jumaat, jumpa teman2, lepak2 jap, pastu, g makan! haha...apa daaa...anyway, selamat kembali, selamat membaca kembali. modblog masih down, biaq pi arr...anyway, masih belum habis belajar lagi kat cini, nak letak link, sebab susah nak menaip orang nyer alamat, leceh tul! tak salah kene guna hello, tapi komputer ni tak support kot, tak pun networking yang bermasalah! apa2 lah!

anyway, alamak, apasal warna jambu sangat nih? zakri, tukor arrr! okeh, okeh, tukor jap...k, macamana? better? oklah tu....mmmm....ngantok arr..sorang2 kat tempat keje nih! g minum kang, naya jer! apa daa...semalam, ustazah azimah datang rumah, haha, kelakar gak, sebab tak pasti, dia pernah datang tak, anyway, she's first daughter will get married on 10 disember, good luck to them!

hai...laju jer dieorg nih! rasa2 nya, tak ramai yang tahu blog nih, sajer jer...nak belajar menaip balik, bila dah ok nanti, baru publish betul2...

anyway, over here, rancak bercerita tentang gejala black metal, not the muzik, but the culture, they trying to make the muzik as a religion! tak semua, but ada yang buat! memang sengal! tak salah mak bapa, sebab for sure mak bapa try yang terbaik for their son&daughter, right? sebab dalam mastika pun, salah sorang yang cuba untuk "menjelajah" lebih dalam pun, kagum, sebab black metal, ada kitab sendiri! giler ah! apa la dieorg nih! pastu memuja syaitan yang direjam! haha...kesian, puja2, masuk neraka, kene siksa, sedih gak! tapi tak boleh nak buat apa, sebab tak tahu keadaannya, lepas disiasat, baru tahu! kalau berani, bagitahu arr kat seluruh tanah air ni, yang korang semua mengamalkan agama satanism, boleh g tazkirah, kalau tak nak gak, boleh bunuh jer, tak nyusahkan orang lain, kan?...

alamak, lebih2 lak zakri ni, k, cukup dulu, aduh, aduh, wei jangan pukul, aku tak bersalah arr....k, jumpa lagi...

-zakri-

No comments: