Thursday, November 24, 2005

Assalamualaikum...


Assalamualaikum

dah lama blog ni ada, cuma malas nak upload, sebab biasa guna modblog, dan modblog asik down jer, so, decide, this one, mayB gonna b the main blog for me, hehe...cuma tak berapa nak pandai guna lagi, kene explore lagi! (tu yang maleh tu!)

anyway, insyaALLAH, apa yang akan disampaikan, cuba disampaikan sebaik mungkin, kalau boleh, nak belajar tukor2 benda dalam ni, tapi tak cukup masa, yelah, keje, sikit2 jer, curi2 masa sikit menaip, nak adjust, mmm...sukar gak! tak kesah ar...

ok, cukuplah dulu, rasa macam tak berapa familiar, tapi insyaALLAH, dalam masa terdekat, akan cuba try perbaiki lagi...tapi tak suka benda banyak2...suka simple2 jer...anyway, nak belajar dari hana', macamana nak upgrade sampai macam blog dia...hehe...

wassalam

-zakri kembali dengan blog yang lain-

No comments: