Wednesday, July 27, 2011

kehilangan idea~

Assalamu'alaykum,

huh~ lama juga tidak menaip kembali dalam blog yang sangat2 dirindui (baca: oleh diri sendiri).



anyway, bukan tak mahu mengupdate, akan tetapi, keperluan lain menyebabkan banyak kisah2 yang ingin dinukilkan tidak dipost. iye, benar, ada beberapa entry yang aku telah tulis, akan tetapi, tidak dipost, sebab apa ye? banyak sebab, bergantung kepada entry yang ingin dipost tersebut. hehe~

anyway, kenapa tiba2 nak menulis kembali? entah, terasa nak tulis semula kot. haha~ lagipun, internet agak kurang berkelayakan untuk membuat banyak perkara, disamping line telefon celcom pun macam hidup segan mati tak mahu je hari ni...entah kenapa, takde satu bar pun line telefon hari ni..hua hua...*owh, dah ada balik, tapi tak sampai separuh..hua hua

anyway, ramadhan yang semakin hampir ni, macam2 perancangan dalam kepala nak buat. semua jenis ibadah nak buat...hua hua...tapi macamana nak buat semua, kalau tak start dari yang sikit2 kan? contohnya, nak habiskan tilawah 1 Quran? dah habiskan satu muka surat hari ni? nak solat tarawikh 20 rakaat, dah start solat sunat lepas isya dua rakaat? owh...jom mulakan, hari ni...sekarang ni...wooohooooo~~

hua hua...

anyway, rindukan family..hua hua...umi, afifah dan amni...

No comments: