Friday, March 18, 2011

video menarik: seluruh mahabbah

Assalamu'alaykum,

sebenarnya, nasyid a.k.a R&B nasyid ini telah lama keluar, dan pernah dengar, namun, entah kenapa, malam ni hati terbuka untuk dengar berulang2 kali..mungkin kerana akhir2 ni, dengar lagu R&B je kot...lagu dari Boys2men, dan VE jadi peneman dalam bas ulang-alik jb-kl. jadi, bile dengar nasyid ni, terasa lebih menusuk kalbu kot..wallahu'alam..ni semua kuasa ALLAH. DIA nak beri petunjuk, melalui pelbagai cara, samada kita nak ambil peluang itu atau tidak...kan?



jadi, kembali kepada rakan kita ni, Amer Munawer, cantik namanya..bekas ahli RUffedge, dan kini, setelah ALLAH mengembalikannya kepada fitrah, alhamdulillah, die akan membantu pula rakan2 lain untuk bersama-sama....so, here's the video:


kalau sesiapa nak jadi fan die, sila klik fan AMER MUNAWER

kalau nak check out youtube die, boleh ke link YOUTUBE

dan untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kisah Amer Munawer, yang kembali kepada fitrah, boleh lihat di website I Luv ISLAM

wallahu'alam...

anyway, ada beberapa kumpulan nasyid telah mengeluarkan album baru, dan antara yang diketahui:

dan....
UNIC (single baru)

wallahu'alam...

tak berapa rajin dengar radio dah, kecuali time drive kereta sahaja...menunggu ketibaan ummi dan anak2 dari JB, dan jam telah menunjukkan waktu 11:21 malam...

No comments: