Wednesday, March 16, 2011

meraikan family

Assalamu'alaykum,
anip dan anap yang sampai lambat

Hari minggu yang lepas, berjaya mengumpulkan family untuk makan bersama. lama rasanya tidak makan bersama family yang "lebih besar sedikit", lebih2 lagi dengan mak, dan adik2 lelaki ni. dieorang yang sangat sibuk, seorang sebagai Doktor, dan seorang lagi, masih lagi sebagai penganggur berjaya, dan insyaALLAH bulan 4 ini akan mula bekerja semula..alhamdulillah, setelah 2 bulan risau mengenai masa depannya....



dan atas limpah kurnia yang lebih sikit dari ALLAH, maka, penulis saja membawa keluarga untuk makan bersama (baca: belanja makan) di Selat Tebrau. satu tempat yang menarik, dan makanannya sedap juga. dan terdapat pelbagai gerai di sepanjang kawasan ini...dan antara menu yang menarik, adalah baby sotong, dan baby crab (baca: bayi sotong dan bayi ketam).

aifah pun nak masuk dalam gambar sekali
kali ni pergi bawa bersama afifah dan amni. biasanya akan bawa salah seorang je...malam tu, afifah mood dia agak ok, tapi last2 agak "berangin" (baca: meragam). apapun, alhamdulillah, walaupun ketika sedang makan, adik2 macam datang-tak-datang, akhirnya mereka datang...huhu~

family satu lagi dah dibelanja minggu sebelumnya. tapi gambar tiadalah...
mak yang makin comey

dah lama tak makan sama, bila makan sekali, alhamdulillah, terasa ikatan keluarga jadi lebih kuat...

wallahu'alam...

No comments: