Monday, August 02, 2010

terus maju kehadapan~

Assalamu'alaykum,

sejak IKRAM dilancarkan di Malaysia, banyak perkara telah terjadi. even sebelum dilancarkan, banyak benda lagi terjadi, tapi kali ini, nampak lebih terkehadapan...



lebih2 lagi di Johor. kalau dulu, dalam mailing list, hanya 1-2 email sehari, tapi selepas era IKRAM, nampaknya aktiviti semakin "berleluasa" dengan pelbagai aktiviti yang tidak "terikut dan tercapai" dek mata, telinga dan deria2 sekalian...lagi2 dengan pembahagian daerah yang sedikit "berlainan", kepala agak pening, untuk adapt. sebab satu bahagian didaftar sebagai ahli, tapi bapanya dari daerah lain. last2, mungkin akan ikut daerah bapa tersayang kot...

anyway, rasa kecewa pun ada, sebab tak dapat jadi sebahagian penggerak yang sibuk dihujung minggu, atas kesulitan yang dibuat sendiri, hopefully, dapat sumbangkan something, even gambar pun jadilah, seperti sebelum ini..ini program pun tak sempat nak tahu kat mana..haha~ buruk seh aku...kena ada google calender khas untuk ikram johor ni...

sebenarnya dah attach to satu unit, tapi macam terdiam, ke aku yang 'terdiam'? aisehhh...macam tertinggal lagi je..takpela...

ramadhan, ramadhan, ramadhan.....

No comments: