Sunday, July 11, 2010

uhuk~ lama dah rupanya blogku berhabuk

Assalamu'alaykum,

ya ALLAH, terlupa pula aku ada blog, dan blogku hampir tidak diupdate lagi...

terlalu banyak perkara terjadi, dengan kursus, dengan pameran, bercuti sementara, dan berlari2 ke sana ke mari, melaksanakan tanggungjawab sebagai kuli, hamba, dan sebagainya...

alhamdulillah, malam ni ada kesempatan sebentar untuk update, ni pun kejap je...hehe..terasa nak ber"dating" dengan zaujah tersayang...uhuk~ zaujah sahaja ye...

anyway, selamat "menaiki" tangga2 menara gading kepada adik2 yang baru masuk ke IPT, yang dah "tua" di IPT, dan kepada para pensyarah yang akan mula "pening kepala" nak kejar PLO dan sebagainya...hehe~

semoga ALLAH membantu kita semua. to all 3SGG 2010/2011, i have job to all of you! we going somewhere~

1 comment:

+akufobia+ said...

alamak.nak jelous.grr.