Friday, October 09, 2009

pagi Jumaat nan indah

Assalamualaikum,

alhamdulillah, masih diberikan kekuatan, kesejahteraan dan kesihatan yang jitu oleh Allah s.w.t pada hari jumaat yang indah ini. jumaat dua minggu sudah, dapat berita menyedihkan, salah seorang rakan pensyarah di Fakulti telah dijemput ALLAH bertemu denganNYA, pada pagi jumaat nan indah, satu tanda ke"solehah"an almarhumah...semoga ALLAH terus merahmati dan meredhai beliau...

apapun, hidup masih perlu diteruskan, dan hari ini, terasa sedikit kepenatan, mungkin kepenatan mental kot, sebab berlari-lari semalaman, hujan lagi, and ada beberapa perkara yang terjadi semalam. serta, di"arah"kan untuk menyiapkan soalan final exam dan dihantar hari ini...hari ini...aduss...malam tadi pun tidoq lewat lagi, dan alhamdulillah, masih diberikan peluang untuk bangun pada hari ini...alhamdulillah..

so, hari ini pun sedikit sibuk...perlu siapkan soalan final, perlu tanda tugasan student, perlu jumpa student jap lagi, then ada mesyuarat, dan malam ini, sepatutnya ada Laylu Iqra'!! wahhh...menarik, sebab aku terlupa bangat untuk check tarikh dia. asik dengan perkara lain, yang berlambak2. terlupa lak. ada baca, tapi tidak take note...aduss...macamana ini ya...

takpelah, selesaikan satu-satu dulu...first thing first...

right...let's GO!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

wanie said...

chayok abi.... =) ummi blh tlg jaga pipah mlm nih...dgn syarat, kena dok umah tok ma...hahahaha...

mlm nih ada NUR KASIH...mls nak miss...hahaha, alasan!

+akufobia+ said...

malas nak termiss eh?boleh pula kan macam tu.keke.