Tuesday, April 21, 2009

hati2 main di tangga, nanti jatuh!

Assalamualaikum,

hati-hati main di tangga, nanti jatuh susah, tengok macam video ni. jatuh tangga siap berhenti2 kat setiap anak tangga lagi...sakit tau!

hehe






anyway, satu benda yang boleh diambil kira, adalah kadar kreativiti mereka yang sangat2 pelik, dan out of box. tapi dah banyak jugak yang ditiru.

so, sebenarnya, ianya related sangat dalam kehidupan kita. bukannya apa, idea diperlukan untuk memperbaiki yang sedia ada. serta, ianya perlukan latihan dan persediaan yang rapi. ingat senang ke nak buat orang jatuh tangga sebegini? sukar woooo.....sangat sukar. nak lekat orang lagi and so on...

so, as a muslim, dengan usaha yang sebegini, ditambah dengan doa dan tawakal, ianya sangat akan membantu, dan membentuk peribadi...insyaALLAH...

orait, apapun, berhati2 di tangga, nanti jatuh macam kat atas tu, sakit badan....

No comments: