Friday, December 26, 2008

Raven's Gate

Assalamualaikum,

last time, ada terbaca pasal satu siri novel, yang first one dah jadi movie pun. buku twilight. so, bila cari2, tak jumpa. and buku tu kene di order dari MPH. so, lastly, tak jadi beli. tension gak, sebab try nak carik...

anyway, dah bosan, cari  buku lain lak...and then, i found this book

buku the power of five, yang ada lima siri kot. didn't know. tapi yang nampak, ada 4 buku je...buku ke lima belum lagi keluar kot. so, disebabkan macam best bile baca sinopsis belakang buku, so, i bought 2 book.  so, layan je lah...

link to this..


baru habis separuh buku. tak dapat baca lagi trick cerita dia...quite ok...

lalala....

No comments: