Monday, August 18, 2008

penat ke?

Ummi pakai mortar board abi...hehe...cute je...lepas amik ijazah hari sabtu

Abg Dennis, Abg J, dan Afifah...hehe...tiga sepupu akhirnya dapat bergambar bersama hari ahad


assalamualaikum,

hari sabtu nan lalu, akhirnya, selepas 2 tahun setengah, diri sendiri dapat meng"konvo"kan diri, selepas bersusah payah (susah ke?)

anyway, tak kesah sangat, tapi nak pegi gak, sebab nak raikan bersama "family" sendiri, dengan isteri dan juga baby kecik yang comel lote! haha...kalau tak, mesti malas nak layan konvo nih...

so, hari jumaat malam, pegi ke pesta konvo, dan ada satu pembaharuan, ada satu gerai tentang palestine, sangat2 teruja. dah agak lama benda ni berjalan, tapi sebelum ni, kedudukannya tidak strategik seperti yang terbaru ini. cuma mungkin boleh diperkemaskan lagi.

yang penting, masa tu, sajer je nak penuhkan ruang, so, berdiri depan gerai palestine tu, duduk lama gak, sedar2 kat keliling, dah makin ramai orang...haha..taktik menjadi, cara nak tarik orang, kita kene lepak, macam kita yang jadi penonton, nanti insyaALLAH akan ramai orang tertarik nak melihat.

okeh, masih terasa kepenatan, walaupun dah 3 hari pulang ke jb...penat dari kursus masih belum kurang. mungkin sebab balik pun, masih belum dapat berehat dengan benarnya...

moga ALLAH bagi kekuatan dalam diri untuk terus menerus dalam jalanNYA...amin...

2 comments:

Zaid said...

congratulations on ur convo bro! langkah baru ke PhD plak pasni ye.

pulang ke JB dari mane tu? ingat ko dah keje tutor UTM?

gerai palestin ikhwah kita ke? :-D

zakri said...

thanx! haha...akhirnya konvo gak! hehe..

pulang ke JB lepas kursus seminggu di putrajaya...seminggu tu tungkus lumus...tido pun tak berapa nak cukup....

ha'ah...gerai palestine tu campuran, ikhwah kita lah kebanyakannya...aman palestin, akh fauzi pun ada...hahaha..best woooo...tak amik gambo lak