Friday, July 25, 2008

tag by my lovelywife...

salam,

ini tag daripada my wife...wanie...

1) 1st time naik kapal terbang
13 years old, masa tu, baru pindah jb, nak pegi sekolah kat klang..naik dengan mak tersayang...

2) 1st time beranak
err...."beranak?" kalau lelaki, beranak dari kecik lagi...masuk lubang tandas..hahahah (tak senonoh!!)

3)1st time gi overseas
singapore kira kan? err...tahun 2005 kot...ada class trip to singapore

4)1st time duduk jauh drp family
tingkatan satu, dok asrama kat klang, my family kat jb

5)1st time kerja....
after school...jadi promoter kat kamdar...haha...kenangan tak berapa nak indah...

6) 1st time rasa diri gemuk
after grad, 2005...sebab nak naikkan badan, so, makan 'agak' banyak...

7)1st time bercinta?
kecik2 lagi dah pandai..tapi masa tu dengan mak and ayahlah...hehe

8)1st time rasa diri cantik??
cantik ke? takde arr...no no no....my wife cantiklah..hehe

9)1st time masuk cinema
belum pernah lagi...lalu depan cinema selalu...hahaha

10) 1st time admitted in hospital
masa lepas lahirlah...lahir kat rumah kampung, pastu g hospital, checking..haha...ooo..tak kira eh? ok ok...masa darjah 3, akhir tahun, kene rheumatic fever...no futher comment..

------------
dengan ini, saya meng'tag' encik zaid, yeop mayuru, ihsan, hafiz bai, dhany sarip...ok kot...

4 comments:

Anonymous said...

Tersayang?

zakri said...

tersayang?

apa tuh? tak faham...kalau mak tersayang, yes, my mumlah, mak saya kat rumah tu, sekarang berumur 54 tahun...

Anonymous said...

ooo... mak tersayang...
sebab u sebut my lovely wife...syg ker?

zakri said...

sapa tak sayang bini..

mestilah sayang sangat...

sayang bangat sehhh