Tuesday, June 17, 2008

the number 1 tag...

assalamualaikum..



since i dont want to update my other blog yet, so, i just do this tag thing here..

1 minit yang lalu, apa anda buat?
baca mesej dari isteri tersayang...ewah...

1 hari yang lalu, apa anda buat?
mmmm....actually, semalam sakit sangat kepala, so, because i have become a staff, so, i go to two clinic, first poliklinik penawar, and i didn't get mc, so, then, i go to UTM's clinic, that i got the expensive medicine, and also, a mc!! hahaha...so, balik rumah, tidoq la..sakit kepala sampai tak boleh nak buat keje...

1 hari lagi, apa anda akan buat?
got to finish a poster for seminar on late july...ala...baru masuk keje dah kene buat keje berat2...padan muke! but i love this job!

1 orang yang terakhir menelefon kamu?
mestilah my lovely wife! haha...best ooo berchenta lepas kawen!

1 makanan yang baru dibeli?
errr....fisherman friend...untuk sakit tekak, because my tekak still perit lagi...dari hari sabtu...but its getting better...but my fisherman friend dah habis..kene beli lagi jap lagi..huhu

1 barang yang baru hilang?
my pant...sebab tinggal kat rumah mak mertua, so, i cannot organize most of the thing, my wife yang organize kan, sebab keje kan..die cuti dua bulan..die marah kalau buat sendri, so, lepas tu, my pant tak tahu ke mana...maybe masuk tempat adik2 lelaki die kot

1 cerita yang baru ditonton?
pursuit of happiness...semalam tengok masa balik kejap tengahari, tu pun tak habis...haha

1 hal yang terakhir digosipkan?
oil price increasing in malaysia~ satu idea sengal dari pak lah...harga minyak boleh naik..and mostly, everything turun lak...riba ptptn turun, cukai jalan turun...and so on..pelik tak? sengal tak? patutnya, all that turun, without increasing oil price....stu*id!!!

1 kata yang ingin diluahkan?
sengal

1 buku yang sudah dibaca?
ni untuk this year ke? buku akademik boleh? haha...buku PHP, MySQL, and APACHE..hahaha...

1 penyakit yang sering datang?
sakit kepala...hahaha

1 keinginan?
nak kurangkan berat badan, supaya senang nak beribadat...sekarang agak sukar..haha


disebabkan ini adalah tagging thing, so, i want to tag, af course my wife, my little sis, alifah, mmm...yeop, ammar taqi, zaido...hafiz baiel, and dini sarip...hahaha

No comments: