Saturday, May 10, 2008

Selamat datang adik...



assalamualaikum

ini gambar anak ku yang comel...

jantina: perempuan
lahir: 10 mei 2008 (2 hari lepas atuk die)
tempat : hospital sultanah aminah
masa: 10.55 pagi
berat: 3.0kg

my sis cakap, her face sebijik muka wanie. muka anak jepun. apa2 jelah ipah...

anyway, lupa nak masukkan jantina, sorry ye ummu layth..layth ada adik ler sekarang ye..hehe...okeh...

8 comments:

ummu layth said...

tahniah! alhamdulillah. wanie apa khabar?

eh anak anta ni lelaki ke perempuan?

zakri said...

mekasih ler...

wanie demam sikit. tapi insyaALLAh ok kot. insyaALLAH, kalau takde aral, die keluar hari ni (ahad)

and dah update. sorry, lupa lak nak mention dalam blog. dalam email group dah mention. hehe...orait...nak g amik wanie kat hospital ni...(kalau dapat kuar la...)

ummu layth said...

muka anak jepun hahahaha.
layth baru keluar pun nampak cam anak jepun. kecut.

nk balik rumah dah? hehehe. now the new life begins!

nabihah said...

tahniah!
tggu kdtgn auntie B ye baby
wanie dh kuar?

Zaid said...

mabruk brother! aku balik sept ni baby dah besar nnt ye. bleh dukung sambil lambung tinggi2 :-D

ryhn said...

alhamdulillah! for once i'm not so ketinggalan utk dengar khabar berita baru! kirim salam kak wanie..
and to both of you, Congratulation new mommy+daddy!

Hana' said...

Alhamdulillah, Mabruuk to the new ayah & ibu.

Nama baby after on the 7th day baru nak announce ke atau dah ada nama ?

anes mcdoubleback said...

congrats korang..
mmg mata baby tu sepet la...