Tuesday, May 06, 2008

alhamdulillah untuk hari selasa

assalamualaikum,

alhamdulillah, akhirnya, dapat gak mengupdate sikit blog ni...

alhamdulillah, slide presentation dalam post sebelum ini, telah berjaya disampaikan dengan sikit tambahan lagi semalam. takut jugaklah, sebab present depan pengarah McGDI malaysia, and setiausaha negeri johor, kene sampaikan betul2. nasib baik takde soalan, kalau tak, tercengang nak jawab.

and alhamdulillah, akhirnya dapat gak memunculkan diri dalam satu seminar yang sangat besar, meliputi beberapa agensi kerajaan persekutuan dan kerajaan negeri. selalunya dengan pihak berkuasa tempatan je.

dan alhamdulillah juga, kerana akhirnya, dapat mengikhlaskan diri, mengikhlaskan niat untuk hadir program KBM iman elc, asalnya menemani isteri sahaja. tapi alhamdulillah, dapat lebih lagi. hopefully, ianya dapat menjadi titik "penghijrahan" untuk menjadi insan yang lebih baik...tapi time keje pun main internet lagi nih...hehe...takpe, keje dah siap. tapi kene kurangkan lagi nih..

insyaALLAH, mungkin lepas2 ni, dapat melibatkan diri dengan lebih baik lagi. harapnya, zaujah pun dapat sama2 melibatkan diri. tak nak buat sorang2...

oklah, sikit je...and nak kongsi satu video sengal, dari cerita wonder pets kat tv9 jam 2.30 petang, setiap hari. hari khamis lepas tengok, pastu gelak giler2...sengal je...anyway, enjoy, and selalulah bersyukur...

ALHAMDULILLAH....


3 comments:

+batumulia+ said...

wawawa...nta maken hebat...cm ana...har3...sukasuki je...

zakri said...

tak hebat pun, masih sama, dan insyaALLAH tetap sama...zakri will always be zakri..

suka suku suke suko suki(OIAM)...hahajajajajaja

alifah said...

bazakri sengal...tengok cite wonders pet budak umo 2 taun punye!
kite at least cite blues clies tu bdak 5 taun...hahaha.