Thursday, April 10, 2008

warkah buat diri sendiri

assalamualaikum,

kepenatan sedikit berlari-larian, dari pejabat, ke pejabat satu lagi, pastu boleh pulak bagitahu, tak boleh, sabar jelah..takpela, insyaALLAH, die punya hikmah banyak tuh....hehe..

anyway, kesian wanie, terpaksa sama2 layan sengal, sebab sibuk buat projek master nih...takpelah, sabar sebentar untuk kelebihan di masa depan, kan?

anyway, banyak perkara yang telah berlaku, and hopefully, banyak jugalah pengajaran dan hikmah yang dapat diperolehi...dan salah seorang budak psm yang selalu lepak dengan kiteorang, nampaknya, macam akan bersalin dua-tiga hari ni...tunggu jelah...anak tu sabar je, sebab maknya nak amik final exam dulu..

oklah, nak prepare, jap lagi nak pegi jumpa supervisor, hopefully, kali ni lepaslah, tak nak dah betul2kan, tak nak dah buat ulang2 lagi..kepenatan dah, and doa banyak2, dapat graduate this august..insyaALLAH...amin...

jeles zaidO dapat ke mesir, lawat unta, chess!!!! tengok gambar kerek die:
zadio!


rite, dah hujan, tutup dulu

2 comments:

zadio??? said...

ahlan2 ke mesir...duk umah salman seminggu, free aje :D

ingat blog ni entry baik2 je? heheh.

hazwani said...

Kesengalan suami, menyebabkan isteri pun sama naik jer.... =P