Tuesday, April 17, 2007

Tahun 3 SGG (Sarjana Muda Sains Geoinformatik) 2003

assalamualaikum,

ni gambar masa degree..hampir semua ada, biasa ar, budak u, habis kelas, balik bilik, kadang tak sempat nak berbual pun, kemas barang, angkat kepala, semua dah hilang..anyway, ni masa tahun 3, seronok gak..hehe..bebudak lelaki semua malas, dok bawah, ada yang duduk terus kat lantai..hehe..semua dah berubah, ada yang lost contact terus, tak tahu kat mana..hehe..anyway, ada tiga orang sekarang ni, sama kelas, thats me, farhan and zailan...semua amik it management, ada lagi 3 orang gak, sambung belajar, wan yusrizal, anis, and uznir...tapi uznir dengarnya dah nak habis...mmm....

orait, saje je upload gambar2 lama..lalala...

3 comments:

'Umayr SRA said...

Wah wah wah!! Best tuh member sumer ade!! Huahaha!

aishah said...

huhuh~~~ tahu sgt zack suke duduk. bak pengakuannye sendiri "...malas..." (hahah~~~ ambik balik :P.. kata org lagi).. tapi gambarnye kecik. tak nampak ler.. dimanekah pule kekawanku kini.. hurmm..

zakri said...

klik arr kat gambo t, nanti ia jadi beesaaarrrrrr sangat...haha..opastu nampak arr muke yang pakai kopiah, baik arr konon2...huhu...