Monday, April 03, 2006

petang hari isnin...

assalamualaikum,
------------------
alhamdulillah, lepas beberapa hari yang menyakitkan badan, segalanya dah selesai, but then, akhirnya, dah settle semuanya...

minggu lepas, 5 hari masuk hutan kat utm ni, macam bagus arr...masuk nak reki for sunday program, tetiba, tukar hari sabtu, adeii...terkejar2 gak hari jumaat tu. nasib baik dah settle, tapi bahana yang dapat lebih kuat lagi...sakit2 badan, 2 day, hari ni pun tak berapa ok lagi, leher and pinggang masih sakit...tapi, inilah pengalaman...

satu lagi masalah, dengan diri sendiri, betul2 tengah down, nak wat apa tak tahu...sedih sangat2...apa nak buat, supaya semangat nan hilang, dapat kembali...

okeh, cukup dulu, nak jumpa anak usrah tersayang...bestnyer...ada anak usrah, jangan jeles..

wassalam
-zakri-
-indahnya iman dan islam bersulamkan ukhuwwah...-

1 comment:

Anonymous said...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»