Monday, April 10, 2006

pada hari isnin...

assalamualaikum
------------------------
study week kembali lagi,
dengan dugaan yang lebih hebat,
mampukah terus melawan arus?
atau menjadi lalang ditiup angin?...
------------------------

hari isnin, selepas dua hari berehat, atau bercuti weekend, kembali ke tempat kerja, dan alhamdulillah, badan beransur-ansur pulih, semangat jua beransur pulih...harapannya, selepas pulih, mampu pergi lebih jauh, dan lebih lagi dari sebelumnya...

mmm...hari khamis dan jumaat, ada training d MPKu, Majlis Perbandaran Kulai, ajar orang2 sana tentang cara menggunakan sistem yang telah dibina, and so on...agak sukar sikit, biasa arr..pakcik2 amik kursus komputer ni, slow and steady, so, ada beberapa point yang terlepas...takpelah...

anyway, this is my second time running a training using the software that i'm not master enough, but ok lah...at least, boleh guna and wat some analysis, ok lagi, sebab even though i'm working, tapi banyak lagi kene belajar...

mmm...bila tengok masyarakat bercampur baur, sedih tengok, macam apa yang dibuat selama ni, tak mampu mengubah umat ini...macam banyak dah buat, tapi bila keluar, macam apa pun tak buat, mungkin 0.0001% dari seluruh masyarakat...

takpelah, at least, i'm doing something, memember sekerja pun tengah diusahakan...insyaALLAH, akan ada hasilnya, walau lambat lagi sikit...insyaALLAH...

wassalam
-zakri-
-indahnya iman dan islam bersulamkan ukhuwwah...-

2 comments:

Anonymous said...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»

Anonymous said...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»