Monday, March 20, 2006

petang hari isnin...

Assalamualaikum...

---------------------
penatnya,
letihnya,
---------------------

hari isnin, sabtu dan ahad yang penuh dengan something...hehe, sengalnya badan...

minggu ni, di utm ada cakna '06, that is one program, gabungan semua persatuan islam di utm, alhamdulillah, walaupun nampak macam kelam kabut..tapi, sebenarnya, dalam hati kami, bersatu...insyaALLAH akan berterusan, kami berselisih pada perkara yang dibenarkan, dan tidak sekali berpecah!! hehe..

ada banner yang mula digantung..untuk kelab kami, ada 3 banner...best giler...buat starting jumaat malam, after majlis ilmu, buat kat bilik kelab..giler arr...malam tu, tak tido, 5 orang buat...satu banner je siap, other 2 tak siap, and alhamdulillah, sabtu petang dah habis, and dah gantung pun...seronoknya, tengok hasil kerja sendiri bergantungan...hehe...

okeh arr..nak ada class after this...moga, usaha yang sikit ni, mampu untuk diteruskan di masa akan datang...bersatu dalam perkara yang boleh, dan berselisih sikit2 biasa arr..adik beradik kan, gaduh sikit2, settle pastu, insyaALLAH...

wassalam
-zakri-
-indahnya iman dan islam bersulamkan ukhuwwah...-

No comments: