Friday, March 17, 2006

dua tiga empat dan lima...

assalamualaikum

---------------------------
tertekan?
jangan risau, jangan segan,
berdoalah, berdoalah,
moga DIA akan permudahkan dan menghilangkan kerunsingan...
---------------------------

aduss...dah seminggu rupanya tak menaip dalam blog kepunyaan sendiri nih...hampeh tul!! anyway, alhamdulillah, dapat jugak menaip selepas beberapa ketika, dalam keadaan yang agak sibuk ni..tak sibuk sangat pun...alhamdulillah, sikit demi sikit, semua tugasan dapat dibuat...bagus2...alhamdulillah...

anyway, semalam dan dua hari lepas, ALLAH tarik balik sikit nikmatnya, nikmat kesihatan, and padan muke diri sendiri...kene sakit kepala yang amat...selepas beberapa lama tak kene, and bila kene, menggelupur gak arr...haha...kene gak panadol, kalau dulu selalu kene, tak perlu dah panadol ni, sekarang ni, amik lak....haha, padan muke diri sendiri lagi sekali...

okeh, dah sampai hujung minggu, yang agak tak sibuk, sebab kelab takde aktiviti sangat...just ada majlis ilmu je malam ni, then, takde apa...hhmm...kene pikirkan something untuk dibuat, agar tak tersia2 masa macam tu aja...assignment tetap kene wat, cuma, untuk dalaman kene ada gak...try arr..tengok macamana...tapi ahad pagi ada something, ok lah tu...tak risau...insyaALLAH, semuanya akan ok...

okeh, cukup dulu, result spm dah kaur, adik nyer result tak berapa ok..nangis2 dia, takpelah, memang itu yang patut dia dapat, dengan effort yang seciput itu, hasilnya seciput itu gaj...nangis macamana pun takkan ubah..anyway, tengah pikir, macamana nak naikkan semangat dia balik...result dia ok gak, tapi entahlah, subjek2 biasa je, subjek core tak berapa ok...haha...

wassalam

-zakri-
-indahnya iman dan islam bersulamkan ukhuwwah..-

No comments: