Tuesday, November 29, 2005

Assalamualaikum,

Khabar yang indah di pagi yang tersangat indah, dan bersama nikmat iman dan islam, yang tiada banding taranya lagi...alhamdulillah...

pagi2 lagi, dah dengar nanyid "wahai mujahid"-sing by the Zikr, the old name for kumpulan nasyid raihan, rasa tersentak, sebab ada beberapa bait kata2 yang sangat menusuk kalbu...anyway, last two days, ada program di kluang, ahad and isnin, yeah i know, i've gotto work on monday, and this my first time "ponteng" to attend such a program..rasa berbaloi, walaupun sangat penat, actually, sengal badan jer, tak cukup tido. dan rasa seronok sangat, bila ada dibelakang tabir, bukannya orang yang diarah, tapi orang yang sama2 rancang, rasa berbaloi sangat, walaupun tak dapat 100%, tapi, 25%, even 1% is enough for me. syukur, at least, ada something, kan?

anyway, sampai rumah jam 7ptg, pastu terus g jusco, jalan2 sambil beli barang sikit, penat sangat2...giler arr...

tak kesah arr...alamak, ngantuk arr...k, ni sajer g kuiz apa ntah! resultnyer, jadi harry potter, bosan jer...tak kesah ah...

-zakri kepenatan-

1 comment:

Hana' said...

aitt..tak bole copy gambo dengan description dia ke? Hmm..teringin jugak nak tau characteristics Harry Potter nih :p